menu

Αρχική About me σκέψεις blogging παίζοντας με τις bloggers guest posts Οι ιστορίες μου

logo

οι μικρές μου στιγμές...τόσο μικρές...αλλά τόσο μεγάλες!!!

13 Δεκ 2013

Λίγο πριν φύγει ο χρόνος...

 Αυτό ήταν.Επιτέλους τελειώνει αυτή η χρονιά,που μόνο καλή δεν θα μπορούσα να την χαρακτηρήσω.Αντιθέτως,ήταν ίσως η πιο δύσκολη που έχω περάσει...ουστ λοιπόν!Φύγε και μην ξανάρθεις!



Πολλά σκαμπανεβάσματα,πολύ ταλαιπωρία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και κυρίως μια περιπέτεια υγείας που με ταρακούνησε,αλλά ευτυχώς ήταν κάτι που το ξεπέρασα με επιτυχία!Είχα κάνει και σχετική ανάρτηση,θυμάστε;


Έκανα πολλά λάθη την χρονιά που πέρασε...όμως,είχα το θάρρος να τα αναγνωρίσω και να προσπαθήσω να τα διορθώσω.Και φροντίζω να μην τα επαναλάβω.

 Φέτος,συνέβησαν και πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου!Μπήκαν νέα πρόσωπα στην καρδιά μου,πρόσωπα αξιόλογα που έγιναν το καλύτερο παρεάκι μου!Δεσμοί που υπήρχαν με κάποια άτομα,έγιναν πιο ισχυροί!

Και φυσικά,τα κοριτσάκια μου,μου έδωσαν για άλλη μια χρονιά υπέροχες αναμνήσεις και πολύχρωμες εικόνες που γέμισαν το μυαλό και την καρδιά μου!Τα βλέπω να μεγαλώνουν,να διεκδικούν τον χώρο τους(ειδικά η μεγάλη νομίζω πως μεγάλωσε απότομα)και ευγνωμονώ τον Θεό που υπάρχουν στην ζωή μου!



Τελειώνει η χρονιά λοιπόν.Και αυτό που διαλέγω να κρατήσω,είναι όλες εκείνες οι όμορφες στιγμές που έζησα,εκείνες που μου έδωσαν δύναμη,εκείνες που με γέμισαν σαν άνθρωπο!

Και φυσικά θέτω νέους στόχους για το 2014


  • Να περνάω περισσότερη ώρα με τους δικούς μου!
  • Να μην αφήνω τίποτα να μου χαλάει την διάθεση!
  • Να χαμογελάω περισσότερο!
  • Να ελπίζω περισσότερο!
  • Να ονειρεύομαι περισσότερο!
  • Να ζω την στιγμή!
  Στόχοι που θα τους κατακτήσω!

   Εύχομαι,μέσα από την καρδιά μου σε όλους,να έχουμε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να μας φέρει όλα όσα ονειρεύομαστε!










4 Δεκ 2013

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 Δύσκολη χρονιά το 2013...πολλές αναποδιές,πολλά άνω κάτω,πολλές ανατροπές...τελειώνει ευτυχώς...και δεν θα αφήσω την καινούρια χρονιά να με βρει γκρινιάζοντας!Αλλάζω διάθεση,αλλάζω ψυχολογία και ποιος άλλος καλύτερος τρόπος,από το να μπω σε Christmas mood:

 Εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία που ήρθε λίγες μέρες ο Δημήτρης στο σπίτι από το Άγιο Όρος,την Δευτέρα το μεσημέρι,ήταν η μέρα για στόλισμα του δέντρου μας!



 Η Στέλλα ενθουσιασμένη,κρεμούσε τις μπάλες και τραγουδούσε χριστουγεννιάτικα τραγούδια!Η μεγάλη,αποφάσισε πως φέτος ήταν αρκετά μεγάλη για να ασχοληθεί με το δέντρο και απλά παρακολουθούσε άπραγη την διαδικασία,κάτι που δεν σας κρύβω,με στεναχώρησε πολύ...


 Οταν τελειώσαμε το στόλισμα,ήταν η ώρα για την αναμνηστική οικογενειακή φωτογραφία!Χρονοδιακόπτης στο κινητό και πολύ γέλιο μέχρι να πετύχουμε την όμορφη φώτο!


Τελικά το καταφέραμε και η πιο γλυκιά εικόνα αποτυπώθηκε!



 Σειρά είχε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη.Η Στέλλα πήρε μολύβι και χαρτί και έγραψε τι ήθελε να της φέρει για τα φετινά Χριστούγεννα και πήγαμε στο ταχυδρομείο να το στείλουμε.Οταν γύρισα χτες από την δουλειά,ανακαλύψαμε πως ο Άγιος Βασίλης είχε λάβει κιόλας το γράμμα της και της είχε απαντήσει μέσα από ένα βίντεο που της έστειλε!Μπορείτε φαντάζομαι να φανταστήτε την χαρά που έκανε μόλις το είδε!

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη!

 Και φυσικά έπρεπε και ο υπολογιστής να μπει σε χριστουγεννιάτικο φόντο!




Ετοιμοι λοιπόν για τις άγιες μέρες που πλησιάζουν!

Εύχομαι,μέσα από την καρδιά μου,τα φετινά Χριστούγεννα να είναι για όλους τα πιο όμορφα της ζωής μας,γεμάτα αναμνήσεις και εικόνες που θα μας συνοδεύουν για πάντα!